Yenişehir İlkokulu

Vizyon: Geleceği bu günden başlayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak, çocuklarımızın düşlerinin oluşturduğu ,sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir okul yaratmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çocuğun gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken ,mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve akılcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: OKULUMUZDA NORMAL EĞİTİM YAPILMAKTA OLUP,DERS GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİMİZ;8.30/14.20 ŞEKLİNDEDİR
Isınma: MERKEZİ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E_TWİNNİNG SIFIR ATIK PROJEMİZ 3. SINIF ÖĞRETMEN VE ÖĞRETNCİLERİMİZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR. BİR DİL BİR İNSAN İSİMLİ PROJEMİZ 2. SINIF ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTEDİR
Diğer Hususlar: AB PROJESİ ÇERÇEVESİNDE YAPILAN 23 DERSLİKLİ ÇELİK KONSİLTASYON ,2 KATLI MODERN OKUL BİNAMIZ 2018/2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ 2. DÖNEMİNDE AÇILMIŞTIR.ANASINIFI VE ÖZEL EĞİTİM(ZİHİNSELENGELLİ VE OTİSTİK) SINIFLARIMIZ BULUNMAKTADIR.SINIFLARIMIZDA ETKİLEŞİMLİ TAHTA BULUNMAKTADIR.

Telefon - 0(326) 413 20 80

WEB - https://reyhanliyenisehirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. 1.OKUL SK. NO 9 REYHANLI / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - YENİŞEHİR MAHALLESİ, ABDURREZAK ALKAN CADDESİ,1. OKUL SOKAK NO:9 REYHANLI/HATAY

Adres - YENİŞEHİR MAH. 1.OKUL SK. NO 9 REYHANLI / HATAY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 42, İLÇE MERKEZİNE 5 KM.